Så fungerar en totalentreprenad med våra snickare i Älvdalen

Att anlita ett företag för en totalentreprenad innebär att du själv slipper massor av administration och olika kontaktpersoner som tar mycket tid i anspråk. Du kan vända dig till oss som har kompetenta snickare i Älvdalen som kan åta sig totalansvaret för ditt projekt.

När du ska utföra en renovering av din bostad kommer det att krävas att flera olika hantverksgrupper samsas i din bostad. Bland annat behövs ofta hantverkare som målare, elektriker, rörmokare, golvläggare, plattsättare och snickare i Älvdalen. Det gör att arbetet behöver koordineras väl så att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle men också att det sker kvalitetskontroller av de utförda arbetena. När du behöver utföra renoveringsarbeten i din bostad kan du kontakta oss på Städjans Bygg AB. Vi kan åta oss totalentreprenaden för din renovering och därmed ta över hela ansvaret för ditt projekt.

 

Så fungerar en totalentreprenad med vårt företag

När du anlitar oss för din totalentreprenad kommer vi att vara med dig hela vägen från projektering till dess att arbetet är helt slutfört. Vi kommer utse en arbetsledare, vilket är en kompetent snickare i Älvdalen som har en stor erfarenhet som projektledare. Denne kommer för vår räkning att ansvara för att projektet fortlöper enligt tidsplan och att endast behöriga hantverkare utför arbetet enligt gällande branschregler. Vår arbetsledare kommer också att koordinera med de olika hantverksgrupperna så att hantverkarna får tillträde till din bostad exakt då det är deras tur att utföra sin del av arbetet. Det gör att det inte blir stopp i projektet.

 

Andra fördelar med att överlåta totalentreprenaden till oss

Eftersom vi vid en totalentreprenad ansvarar för projektet kommer vi fortlöpande ha kontakter med de företag som utför tjänster med renoveringen. Därefter kommer vår arbetsledare att uppdatera dig som beställare löpande på projektets status. Det innebär dels att du slipper lägga massa tid på kontakter och administration men även att du snabbt kan få kontakt med den som ansvarar för ditt projekt om du har frågor eller vill göra ändringar. Slutligen så slipper du dessutom att få en faktura från varje företag som utför arbeten utan istället så skickar vi endast en faktura där vi också har gjort ROT-avdrag på 30 % av hantverkarnas arbetskostnader.

 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med våra snickare i Älvdalen

Om du vill få hjälp med renovering kan vi på Städjans Bygg AB åta oss totalentreprenaden för ditt projekt. Det gör att du tryggt kan överlåta allt ansvar på oss så ser vi till att projektet utförs i tid, av behöriga hantverkare och med rätt material. Självklart gör vi även kvalitetskontroller så arbetet utförs enligt gällande branschregler och med ett förstklassigt resultat. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt besök så att vi kan diskutera ditt projekt och därefter lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.