Mer information om Städjans Bygg AB

Mer information om Städjans Bygg AB

Städjans Bygg AB är ett välrenommerat byggföretag som har ett sammansvetsat gäng som har roligt på jobbet. Det bidrar till att vi alltid levererar hög kvalitet.

Vi kan hjälpa dig med nybyggnation, ombyggnation och tillbyggnad. Våra snickare i Sälen utför också alla typer av renoveringsarbeten som exempelvis badrumsrenovering, köksrenovering eller en totalrenovering av din bostad. Vi samarbetar med ett flertal behöriga hantverkare inom flera områden vilket gör att vi kan åta oss totalentreprenaden för ditt projekt.

 

Kompetenta snickare i Idre

Våra snickare i Älvdalen är yrkesutbildade och har de certifieringar som krävs för att utföra arbeten som exempelvis i våtrumsutrymmen. Det betyder att vi kan erbjuda kunniga och erfarna hantverkare som utför tjänster enligt gällande branschregler och med ett förstklassigt resultat. Vi är experter på kundanpassade lösningar och har ett flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt som bidrar till att vi kan hantera alla typer av uppdrag. Kontakta oss för information om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt.

Kontakta oss för att boka ett gratis platsbesök

När du behöver hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och lämna ett prisförslag.

Kontakta oss för att boka ett gratis platsbesök

Boka platsbesök

Här hittar du oss på webben