Takläggning

Takläggning

Är det över 30 år sedan som din fastighet senast fick en ny takbeläggning eller är ditt tak skadat är det dags att genomföra en takläggning i Älvdalen. Ett tak som släpper igenom fukt kan bidra till att det uppstår fuktskador inne i bostaden vilket kan bli mycket kostsamt att åtgärda. Därför bör du alltid göra en takläggning innan fukten tränger igenom för att slippa både besvär och omfattande renoveringar. Du kan kontakta oss på Städjans Bygg AB som har professionella takläggare som kan hjälpa dig med din takomläggning.

 

Anlita oss för din takläggning i Älvdalen

Städjans Bygg AB har yrkesutbildade hantverkare som kan utföra alla typer av takläggningar i Älvdalen. Vi kan bland annat åta oss att sätta läkt och lägga nya tegelpannor, betongpannor eller lägga takpapp men också mer omfattande takarbeten om du har fått röta i takbjälklaget. Våra snickare i Älvdalen har en lång erfarenhet inom takläggningar vilket innebär att vi utför vårt arbete med godkänt material och enligt gällande branschregler. Det gör att du får ett tak med lång livsläng, hög hållbarhet och som dessutom ser fantastiskt bra ut. 

Kontakta oss för att boka ett gratis platsbesök

När du behöver hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och lämna ett prisförslag.