Renoveringsarbeten

Renoveringsarbeten

Har du precis köpt en äldre fastighet eller kanske du vill modernisera din fastighet kan du utföra en renovering som bidrar till en ökad hemtrivsel. Som fastighetsägare finns det alltid olika renoveringar i Älvdalen som behöver utföras som exempelvis lägga om taket, renovera fasaden, en badrumsrenovering, modernisera köket eller en totalrenovering av hela bostaden. Oavsett vilka behov du har av renovering i Sälen är du välkommen att kontakta oss på Städjans Bygg AB som åtar oss alla typer av renoveringar.

 

Att genomföra renoveringsarbeten i Älvdalen

Våra snickare i Älvdalen är proffs på alla typer av renoveringar i Idre, Sälen eller Älvdalen. Det innebär att vi kan åta oss uppdrag åt både privatpersoner och företag i hela Dalarna med omnejd. Har taket börjat läcka, har du fått fuktskador i badrummet eller vill du bara modernisera din fastighet så kan vi hjälpa dig med allt inom renovering. Vi hos Städjans Bygg AB älskar att gå till arbetet varje dag för att hitta kundanpassade lösningar åt våra kunder. Det borgar för att vi utför vårt arbete med hög kvalitet och utifrån gällande branschregler för bästa hållbarhet och livslängd.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för att boka ett gratis platsbesök

När du behöver hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och lämna ett prisförslag.