Om- och tillbyggnad

Om- och tillbyggnad

Behöver du större bostadsutrymme eller ett extra rum kan du göra en mindre ombyggnation eller tillbyggnad av din fastighet. Det kan räcka med att du tar ned en vägg för att få ett större vardagsrum eller att du delar upp ett större rum i två med hjälp av en skiljevägg. Du kan också göra en ombyggnation av en vind eller källare för att få mer utrymme i din bostad. När du behöver mer utrymme eller då du vill bygga om i din bostad kan du kontakta oss på Städjans Bygg AB som är specialister på alla typer av ombyggnation och tillbyggnad i Älvdalen.

 

Anlita oss för din ombyggnation eller tillbyggnad i Älvdalen

Städjans Bygg AB är ett företag som har yrkesutbildade snickare i Älvdalen som verkligen trivs med sitt arbete. Eftersom vi älskar nya utmaningar är vi väldigt lösningsorienterade och flexibla när vi utför kundanpassade lösningar. Oavsett vilka behov du har så kan vi hitta en lösning för ditt projekt som gör att du får ut maximal utdelning av din ombyggnation eller tillbyggnad. Dessutom utför vi alltid våra arbeten utifrån gällande byggnormer och med godkänt material vilket innebär att vi alltid levererar ett förstklassigt resultat. 


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för att boka ett gratis platsbesök

När du behöver hjälp med ditt byggprojekt kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och lämna ett prisförslag.